zink in films | nosaltres
20313
page,page-id-20313,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
David Baron
Guió i Producció

L’any 2000 dirigeix i presenta el seu primer programa a la televisió local de Terrassa TV20: La Vinyeta, un programa sobre l’art del còmic. Després de formar part dels serveis informatius de Onda Cero Barcelona, treballa com a guionista i productor a Flaix TV. Concretament pel programa Flaix Migdia, presentat per Vador Lladó, on també interpreta personatges de caràcter humorístic.

Esdevé primer ajudant de producció de la productora Medianimación on es tiren endavant projectes com Programa Curt (Canal 33), Leonart (La2) o el documental Who Killed Walter Benjamin? Treballa a l’equip de producció de la sèrie de telefilms Més Que Un Curt (Canal 33) de Fair Play Produccions col·laborant així als films Peixos Al Desert, Plou A Barcelona i Automàtics.

El 2007 entra de ple a la seva tasca com a guionista i crea, novament per Medianimación i en coproducció amb Televisió de Catalunya, la sèrie Golobica TV on exerceix de guionista i cap de producció. Per Deboom Studio escriu el guió del documental Exilis (canal 33). També desenvolupa la creativitat de diversos projectes corporatius, d'animació i esdevé creador de continguts de la web Barcelona Visió.

El 2011 funda Zink In Films juntament amb la Clara Xuclà, on escriu i produeix multitud de videoclips, corporatius, documentals i vídeos en stop motion.

Crea el blog de relats elèctrics Llamp de Contes amb el que obté diversos premis literaris durant el 2014. Treballa com a guionista freelance per diverses productores. Actualment és guionista de la sèrie d’animació Emmy & Gooroo (en fase de producció) per la productora Tomavistas (BCN) i Left Pocket Media (Xangai) i del programa de TV3, El Foraster.

Clara Xuclà
Realització i Edició

El 2005, entra a formar part de l'equip de realització de ''Programa Curt'' (TV3); un projecte de la productora Medianimación. Un any més tard comença a exercir com a realitzadora i editora pel programa ''Leonart'' (TVE). Concretament en la secció el ''Taller de Dona Lisa''. Durant l'any 2009 va estrenar ``GolobicaTV``. Una sèrie juvenil de 13 episodis de 26 minuts que es va emetre el 2009 a TV3.

L'any següent realitza 8 documentals de Cultura Catalana per al portal web ''culturcat.cat'' de la Generalitat de Catalunya i BATABAT.

Posteriorment, realitza 7 audiovisuals per l'empresa barcelonina DIGIT. Treballa amb Lluís Soler recreant la batalla de Talamanca, o el mite del compte Arnau, amb Roger de Gràcia explicant la història de Catalunya i amb Laura Guiteras entre d'altres.

El 2011 funda Zink In Films amb David Barón, on desenvolupa continguts per televisió i realitza diferents espots (stop motion, multi pantalla, apps) videoclips i documentals.

Durant el 2013 participa en la creació de l'espectacle ``Com gat i gos`` amb Lluís Petit, Maika Makovski i Xarim Aresté. L'espectacle ha voltat tot Catalunya i el 2016 surt direcció al continent asiàtic per dur a terme més d'una seixantena de representacions.

Durant el 2014 crea l'espectacle multidisciplinar YUM YUM, amb Ada Parellada, Toni Xuclà, David Barón i Sebastià Serra. El projecte és seleccionat a La Mostra de Projectes d'Igualada i actualment es troba en fase de desenvolupament.

El 2016, és nominada a millor videoclip de l'any al FIC-CAT (Festival Internacional de Cinema en Català) per ``Déjà Vu``.